Vestfyns Anlægsgartneri er grundlagt 1/7-2007 af Lars Fisker og beskæftiger i dag ca. 3 mand og en lærling. Lars Fisker er udlært anlægsgartner 1/7-2005 fra Beder gartnerskole.

Traditionelt anlægsarbejde

Vi er et ungt team der udfører alt inden for traditionelt anlægsarbejde. Vi har god erfaring, hvilket derfor er med til at sikre at opgaven bliver udført i højeste kvalitet.

Kontakt os for råd & vejledning til haven

Ring eller send os en mail, hvis De har en forespørgsel på priser, eller blot har spørgsmål. Vi kommer også gerne ud til Dem og giver et tilbud.

Vi er naturligvis til rådighed med råd og vejledning og udarbejder gerne uforpligtende tilbud.​

Søger du en kvalificeret anlægsgartner?

Skal haven omlægges, står vi altid til rådighed med rådgivning og planlægning. Udfyld denne formular og beskriv helt præcist, hvad det er du ønsker at få lavet.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​DANSKE ANLÆGSGARTNERE

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, branche-foreningen danske virksomheder, som beskæftiger sig med anlæg og pleje af grønne områder.​

Følg med på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag og meget mere.

kontakt vestfyns anlægsgartneri

Vi er altid klar med gode tips og rådgivning, hvis du ønsker en professionel mening om, hvad der kunne være en optimal løsning for dig. Vi er klar til at hjælpe dig, så kontakt os endelig på +45 6472 2498 eller info@vestfynsgartner.dk for et godt tilbud, så finder vi en skræddersyet løsning til dig.