Traditionelt anlægsarbejde siden 2007

Ring nu for et uforpligtende tilbud​

Ring mig op​

Ønsker du bliver ringet op omkring forespørgsler på priser mm.? 

Udfyld formularen her under og så ringer vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Stensætning af høj kvalitet

​Har du brug for en professionel anlægsgartner til anlægning af en stensætning? Hos Vestfyns Anlægsgartneri har vi mange års erfaring i branchen og stærke kompetencer inden for brolægning og stensætning. 

Vi udfører arbejdet i Glamsbjerg, men kører også i Assens og på resten af Fyn. Vi har eksisteret i mere end 10 år, men hver især har vi alle mere egenhændig erfaring med i bagagen, hvilket bidrager til, at vi leverer anlæg af stensætning af høj kvalitet. 

Vi er et kvalitetsbevidst firma, som har øje for de små detaljer. Har du brug for en specialist, leverer vi alle former for natursten til din stensætning og anlægger det for dig.

Vi leverer holdbare løsninger, når vi laver din stensætning

​Overvejer du at få anlagt en stensætning, er vi kendt for at levere holdbare løsninger, der står distancen. Skal det være en naturstensmur, hvilket ofte anlægges ved kirker, får du en utrolig klippefast mur, som står stabilt og sikkert særligt ved jordskred. 

Det er en flot mur, der ser godt ud, er præsentabel og har en god funktion, i og med at den dækker godt af. Vi er også eksperter i stendiger, som er fortrinlige alternativer til for eksempel støttemure. 

 Vi anlægger hver sten med omhu, da vi altid har fokus på det samlede og færdige resultat af din stensætning. Det er et præcisionsarbejde, der kræver viden, indsigt og erfaring – så lad endelig os om at anlægge for eksempel en ny stensætning, hvis dette er dit ønske.

​Kvalitetsløsninger til private og erhverv

​Uanset omfanget på dit projekt, er du velkommen med din forespørgsel hos os. Vi hjælper både private og erhverv, som ønsker en stensætning af høj standard, hvor alt er snorlige og perfekt. 

Vi er altid klar med gode tips og rådgivning, hvis du ønsker en professionel mening om, hvad der kunne være en optimal løsning for dig. Vi er klar til at hjælpe dig, så kontakt os endelig for et godt tilbud på en stensætning, så finder vi en skræddersyet løsning til dig .

​Ring for et uforpligtende tilbud på telefon 64 72 24 98 eller skriv til info@vestfynsgartner.dk.

★ ★ ★ ★ ★​
​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 2 anmeldelser fra Facebook

​Vestfyns Anlægsgartneri  |  Langgade 105  |  5620 Glamsbjerg  |  CVR: 30478320  |  Tlf.: 6472 2498  |  ​info@vestfynsgartner.dk